Onze diensten


Onze vraag-gestuurde AANPAK

Bij Lierman kunt u terecht voor al uw vragen en oplossingen omtrent vastgoed. Ons jong en dynamisch team staat u graag te woord vanuit één van onze 3 kantoren. Contacteer ons vrijblijvend voor een van onze volgende specialisaties …


… verkopen

Verkopen is een stiel. Onze jarenlange ervaring binnen de vastgoedsector, gecombineerd met een gezonde commerciële flair, zorgen ervoor dat uw verkooptraject bij Lierman in goede handen is. We hebben er bewust voor gekozen te werken met de meest vernieuwende software, toepassingen en automatisaties, wat maakt dat we een optimaal plan van aanpak hebben, steeds gericht op service en resultaat. Uiteraard volgen we de vastgoedmarkt op de voet en passen we de juiste verkoopstrategie toe, afhankelijk van uw noden en de specifieke eigenschappen van uw eigendom.


… verhuren

Bent u op zoek naar een geschikte huurder voor uw eigendom? Het team van Lierman helpt u graag verder met deze zoektocht. Onze vastgoedadviseurs hebben aandacht voor uw pand én uw eisen. Dankzij onze doorgedreven digitalisering en correcte deontologie kunnen wij vlot en adequaat elke fase in het verhuurproces doorlopen. Volledige ontzorging is onze prioriteit. 


… projecten

Ook bij de ontwikkeling en realisatie van (nieuwbouw)projecten kunnen we u bijstaan. Wij begeleiden uw dossier graag van A tot Z en zijn overtuigd van onze meerwaarde doorheen dit hele traject. Onze kennis en ervaring binnen de regio helpen u reeds van bij de ontwerpfase van uw project. Van het opstellen van een marketingplan, leads genereren, gepersonaliseerde website en brochures, tot mobiel kantoor, verkoop, werfbezoeken … alles behoort tot onze mogelijkheden. Onze USP hier is “communicatie”.


… waardebepaling

U denkt eraan om uw eigendom te verkopen en vraagt zich af waar u moet beginnen, 1 antwoord: bij Lierman.

Wij hebben een data-driven en gepersonaliseerd stappenplan uitgewerkt om de waarde van uw vastgoed correct te bepalen. Onze Liermannen maken graag tijd vrij voor u om een grondig plaatsbezoek te komen uitvoeren. Wij gaan hiervoor deskundig te werk en baseren ons op de huidige marktsituatie, zo krijgt u een correcte marktwaarde. Daarnaast zullen wij ook een paar tips en tricks geven waarmee u misschien net dat tikkeltje meer uit uw eigendom kunt halen. 


… aankoopmakelaar

Via het tabblad ‘blijf op de hoogte’ kunt u zich inschrijven in onze database en zo op de hoogte blijven van ons gepersonaliseerd aanbod. Extra troef in deze huidige vastgoed-tijden, is dat u zo als eerste op de hoogte wordt gebracht van nieuwe eigendommen, dus nog voor de advertenties op de betalende media verschijnen. 

U kan via onze software heelgericht zoeken, dus aarzel niet om verder contact op te nemen indien u hele specifieke zoekopdrachten wenst door te geven.


… kortom

Nieuwsgierig naar onze aanpak (of naar ons?), contacteer ons dan via 053 89 99 66 of info@immolierman.be