Over ons

  

Wie zijn die Lierman(nen) nu precies?


  • Pieter Beeckman

“De hands-on van Herzele”  verhuisde in 2012 van zijn geboortestad Aalst naar Herzele, wat maakt dat hij een groot netwerk heeft en de ruimere regio zeer goed kent. Hij is niet alleen een spring in ’t veld, hij durft ook werkelijk te springen. “Je leeft maar 1 keer, dus haal je er maar beter alles uit.”

Voor het vastgoed studeerde hij verpleegkunde en werkte ook 15 jaar binnen de Gezondheidssector. Geringd sinds 2009 en vader van 3 pagadders. 

In zijn vrije tijd probeert hij te sporten, zijn tuin te onderhouden en te genieten van het leven met zijn gezin, familie en vrienden.

Met Carnaval in Aalst vind je hem niet op kantoor. Als ex-lid van de carnavalvereniging “LossendeirDeVeirdeirDeir” weet hij als geen ander wat feestvieren is.

BIV: 513.451 - Zaakvoerder kantoren Herzele & Wetteren


  • Kenneth Van Lierde

“De allrounder van Aalst” of zoals ze in de Italiaanse les zeggen “Kenji”, is van vele markten thuis. Als hij niet aan het werk is kunt u hem vinden op het Eurovisiesongfestival, in de betere resto’s, in een obscure dancing of gewoon thuis bij zijn vriend en hun 2 katten.

Aalstenaar in hart en nieren met een passie voor karakteristieke eigendommen en de verhalen erachter. Spreekt vlot 4 talen (NL, FR, ENG en Oilsjters) en reeds een aardig mondjevol italiano, perfect voor de verkoop van uw vastgoed dus. 

Favoriete quote: “The streets ain't made for everybody. That's why they made sidewalks” – Cookie Lyon

BIV: 512.514 - Zaakvoerder kantoren Aalst en Wetteren

  

Waar zit Lierman?

U had het waarschijnlijk al door, maar wij hebben op heden 3 kantoren; in Aalst, Herzele en Wetteren. Uiteraard kunt u ons ook vinden op onze website en sociale media.

Openingsuren: 

Kantoor Aalst / Parklaan 23: 

  • van maandag tem vrijdag van 9u - 17u
  • gesloten in het weekend en op feestdagen

Kantoor Herzele / Stationsstraat 95:

  • van maandag tem vrijdag op afspraak
  • gesloten in het weekend en op feestdagen

Kantoor Wetteren / Nieuwstraat 37:

  • van maandag tem vrijdag van 9u - 12u (in de namiddag op afspraak)
  • gesloten in het weekend en op feestdagen


Waarom kiezen voor Lierman?

Door ons expertise én stevige verankering in groot-Aalst, Herzele en Wetteren, doen we niet alleen aan schaalgrootte, we kunnen ook een breder pakket aan diensten aanbieden en zetten daarbij sterk in op communicatie en digitalisering. 

Door onze persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons van vele andere kantoren. Wij kiezen resoluut voor service. Een duidelijke visie op de vastgoedmarkt, doorzettingsvermogen én commerciële goesting zijn de juiste ingrediënten om uw probleem om te zetten in een oplossing. 

We zijn er rotsvast van overtuigd dat team LIERMAN de nodige flexibiliteit en juiste aanpak in huis heeft om u te helpen bij al uw vastgoedvragen. Een vraaggestuurde benadering is dan ook een van onze speerpunten. 


Kortom...

Wij zijn alvast overtuigd, u ook? Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere vragen of advies!

Sympathieke én dynamische vastgoed-groeten, 

Pieter - Kenneth - Brent - Nicholas - Diedrik & Ruben